familierecht en lhbt

Samen sterk! LHBT advocaat die maar een half woord nodig heeft …

Het ene individu is het andere niet. De ene persoon vindt het belangrijk om te worden begrepen door een LHBT advocaat, de ander heeft hier juist weer geen behoefte aan. Wat u ook wenst, bij VANDIJK advocaten kunt u altijd terecht.

VANDIJK advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor dat zich mede richt op LHBT. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met de cliënten. Wij reizen dan ook heel Nederland af om onze cliënten te bezoeken en investeren graag tijd om een duurzame relatie met onze cliënten op te bouwen. Wij zijn bovenal een laagdrempelig kantoor, dat juridische bijstand biedt voor iedereen. Ieder mens is uniek en om deze reden leveren wij ook maatwerk. Zo zullen homo’s en lesbiennes mogelijk tegen andere problemen aanlopen dan transgenders. Iedereen is bij ons welkom! Immers, samen staan wij sterk. Ons kantoor behandelt zowel zaken op betalende basis als op toevoegingsbasis (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Bij VANDIJK advocaten is Jacintha Devilee onze LHBT advocaat. Met Jacintha hebt u een sparringpartner aan uw zijde die u begrijpt. Een sparringpartner die u ondersteunt en aanvult waar nodig. Samen met collega advocaat Wim Schröder, heeft Jacintha een aantal succesvolle presentaties gegeven voor diverse LHBT instanties.

Wim Schröder is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht.
Wim en Jacintha adviseren en procederen binnen het brede spectrum van LHBT. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en onder andere bijstaan ter zake van:
• de juridische status van vader en moeder wanneer in geval van een transman of transvrouw;
• de juridische status van een man die zaad invriest en vervolgens als vrouw moeder van een kind wil worden;
• echtscheiding, ouderschap bij ouders van gelijk geslacht, erfrecht (wel of geen testament) of een naam- en/of geslachtswijziging;
• discriminatie vanwege uw geaardheid bij een sollicitatie of op de werkvloer;
• pesterijen en/of overlast in uw (huur)woning.

 


 

Gratis Spreekuur

U kunt ook iedere dinsdagavond tussen 17:00 uur en 19:00 uur bij ons terecht voor het gratis inloopspreekuur. U kunt uw probleem dan kosteloos aan ons voorleggen en wij kunnen de haalbaarheid van uw zaak beoordelen.

U kunt uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Wij komen graag met u in contact. Samen staan wij sterk.

Deze informatie kwam tot stand met de medewerking van VANDIJK advocaten