Roze Café

Roze Café

ROZE CAFÉ

In het Roze Café ontmoet je nieuwe vrienden en vriendinnen. Maandelijks is er een LHBT borrel speciaal voor Schiedammers, en LHBT’s uit de regio. Ben jij lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender, dan is ons café ook voor jou een plek waar je jezelf kunt zijn.
Het Roze Café is elke eerste zondag van de maand geopend van 14:00 tot 17:00 uur.

In december 2013 is Henk van den Broek in Schiedam een Roze Borrel gestart. Deze maandelijkse borrel wordt georganiseerd voor homoseksuele en biseksuele mannen en vrouwen en transgenders uit Schiedam. In het Roze Café komen zijn ook LHBT’s uit de rest van de regio Rijnmond welkom. Het café is iedere eerste zondagmiddag van de maand geopend en is voor veel oudere LHBT’s een maandelijkse ontmoetingsmiddag waarop ze kunnen bijpraten in huiselijke sfeer.

De borrel is in eerste instantie opgezet voor roze senioren in Schiedam, maar inmiddels wordt ons café regelmatig bezocht door homo ’s en lesbiennes van 40+. Ook voelen transgender mannen en vrouwen zich bij ons op hun gemak.

In het Roze Café staan ontmoeting, gezelligheid en samen iets ondernemen voorop. Het café is niet commercieel en wordt draaiend gehouden door vrijwilligers. Henk is uw gastheer. Rien Boegheim en Frank Magielsen zijn barmedewerkers in het café.

 

roze_cafe

Vragen omtrent het Roze Café kunt u stellen aan Henk van den Broek.

Henk heeft zijn leven lang in de zorg gewerkt en daarnaast jarenlang achter de bar gestaan. Met voor iedereen een luisterend oor en een goed geheugen voor geweldige verhalen over de homo gemeenschap in Schiedam.

  • LOCATIE

Roze Café bij Soos Blauwhuis
Lange Nieuwstraat 181-2
3111 AJ Schiedam

  • WANNEER?

Iedere eerste zondag van de maand!

  • TIJD

van 14:00 tot 17:00 uur

Deel via