Disclaimer

LHBT Schiedam is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.
LHBT Schiedam stelt het op prijs dat je deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren op juistheid, actualiteit en volledigheid. De website www.lhbtschiedam.nl wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Schiedam.

Merk je dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zo nodig corrigeren. Je kunt onjuistheden, en suggesties voor verbetering en vragen over LHBT Schiedam, doorgeven via ons contactformulier. Onze dank is groot.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er misschien een technische storing. Of wellicht gebruik je een verouderde browser waardoor de site niet optimaal functioneert. Waarschuw ons bij serieuze problemen via ons contactformulier. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Auteursrecht op foto’s
De foto’s op onze website zijn door ons gehuurd (bijvoorbeeld in geval van stockfotografie) of gekocht (bijvoorbeeld van een door de gemeente Schiedam ingehuurde fotograaf bij activiteiten die wij samen met de gemeente hebben georganiseerd). Je kunt deze foto’s dus niet zo maar gebruiken. Wil je een bepaalde foto gebruiken, vraag dan vooraf om toestemming via ons contactformulier.

Auteursrecht op teksten
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van LHBT Schiedam of de eventuele opdrachtgever van de tekstproductie. Wil je een bepaalde tekst gebruiken, vraag dan vooraf om toestemming via ons contactformulier.

Externe links
Deze site bevat links naar externe websites. LHBT Schiedam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer.

LHBT Schiedam, Schiedam 2016.